Feiten over Laserontharing onthuld

Een duur aangaande een behandeling kan zijn afhankelijk met een grootte betreffende dit te veven gebied. Dit mag variëren over 15 minuten tot vier uur (voor gehele grote oppervlakten).

Voor een treatment laserontharen mag u dan ook tot 6 weken wegens een treatment en gedurende de gehele behandelperiode niet harsen of een ontharingscrème benutten. Scheren mag wel.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden na ze in de kliniek bestaan geweest om ons een rapportcijfer te geven op ons schaal aangaande 0 tot 10.

 Laserontharing kan zijn de manier teneinde betreffende de ingegroeide haartjes, snijwondjes via dit scheren en vervelende haargroei af te komen. Bij Cosmetique Totale, betreffende ongeveer 150 vestigingen in heel Nederland, kan u dan ook elk lichaamsdeel veilig laten ontharen.

In uitzonderlijke gevallen verschijnen blaasjes of korstjes op de behandelde plek. Die verdwijnen wederom na enige dagen. Direct na de behandeling kan u al die dagelijkse activiteiten weer hervatten.

op je rug zit en jouw er alleen niet voor kan, kan Praktijk vanwege huid en vitaliteit Bagus je behulpzaam zijn. Kom eventjes langs in de praktijk Klik hier en wij bespreken de opties.

Betreffende een korte serie laserbehandelingen, gemiddeld 3-5, bezit u nauwelijks geïrriteerde bikinilijn verdere ofwel ontstekingen via het ettelijke scheren. Verder storende haartjes in dit gelaat, overtollige neus- of oorharen behoren definitief tot het verleden. Die methode is verder geschikt wegens mensen met ons gekleurde huid.

Cliënten geven met het zij graag behandeld willen geraken door een arts welke dikwijls een bepaalde handeling meer info uitvoert. Voor het thema produceren wij inzichtelijk hoe wij de oefening de dokters en hun teams borgen.

Het kan zijn vanwege Bergman Clinics enorm essentieel om met de wensen en behoeften aangaande de cliënten te voldoen, tenzij die strijdig bestaan met gespecialiseerde normen en/of richtlijnen.

De huid wordt verhit en een saffieren contactkoeling beschermt een epidermis. Via ons lichte druk op dit handstuk te zetten, geraken weefselvocht en bloed, die ook niet moeten worden verhit, uit dit behandelbereik weggehouden.

Uitkomst Zeer effectieve verzorging, tot 80% van de haren wordt permanent verwijderd Effectief, maar met relatief grote mogelijkheid op teruggroeien met hoofdharen Hoe permanent is ontharen d.m.v. laseren of IPL?

Vrijwel al die gebieden op dit lichaam met getinte haren, mogen met ons laser behandeld geraken. Gebieden die niet behandeld geraken, bevinden zich omtrent een ogen en in het oor. Hier bestaat een risico op beschadiging aangaande weefsel.

Enorm positief over de supersnelle respons vanwege de verzorging. Dit einde uitkomst overtrof mijn verwachtingen. Mijn fiducie in de kliniek is hiermee v…

Indien op een laser ontharing verkeerde methode toegepast (door ons onervaren en ongetrainde behandelaar) is daar ons risico op bijwerkingen, bijvoorbeeld brandwonden

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Feiten over Laserontharing onthuld”

Leave a Reply

Gravatar